براي صبحانه بالنگ را فراموش نكنيد
براي صبحانه بالنگ را فراموش نكنيد.
از ديدگاه درمانگران طب سنتي صبحانه از مهمترين وعدههاي غذايي است كه ميتوان توان و قابليت دانشآموز را براي يادگيري مباحث درسي افزايش دهد. به گفته اين درمانگران گنجاندن برخي خوراكيهاي طبيعي در كنار عسل، تخممرغ، شير و پنير تازه ميتواند توانمندي مغز و كارايي آن را در دوران مدرسه افزايش دهد. مرباي بالنگ كه از گوشت ميوه بالنگ يا اترج تهيه ميشود يكي از بهترين خوراكيهاي طبيعي است كه ميتواند توانايي مغز دانشآموزان را افزايش دهد. مصرف مرباي بالنگ علاوه بر افزايش كارايي مغز ميتواند بدن دانشآموزان را كه گهگاه بدون نظارت والدين سراغ خوراكيهاي ناسالم ميروند و دستگاه گوارش آنها را در برابر ميكروبهاي گوارشي و مسموميتهاي احتمالي تقويت كند. ضمن آنكه مرباي بالنگ بهترين و مفيدترين خوراكي طبيعي براي از بين بردن علائم گلودرد و سرماخوردگي در فصل پاييز است كه احتمال ابتلا به سرماخوردگي در ميان دانشآموزان بيشتر از ديگر روزهاي سال است.
منبع: http://www.3neshaneh.com