بنام خداوند بخشنده بخشایشگر

پیام مثبت

کسی که به صحرا می رود نمی تواند عقب گرد کند و هنگامی که نمی شود به عقب بازگشت، فقط باید در جستجوی بهترین راه برای پیش رفتن بود.

مشاوره بیماری ها

bimari

  • کنترل استرس و تغذیه سالم دو شاهراه در سلامتی جسم است.

4

  • خوردن یکی از بزرگترین لذت های حیات است، سعی کنید با تمام حواس غذا بخورید، یادتان باشد که هنگام غذا خوردن اگر به تلویزیون نگاه کنید یکی از حس های خود را از دست داده اید. غذا را با نهایت ذوق و دقت بخورید؛ به همین علت است که متخصصان بیشتر بیماری های دستگاه گوارش را زاییده فشارهای روحی می دانند.

4

  • هر روز یک نوع غذا را نخورید؛ رژیم غذایی مختلف تناول کنید تا همه مواد معدنی را به بدن برسانید. همواره غذای تازه میل کنید و تا می توانید از خوردن غذاهای مانده اجتناب کنید. خوردن غذاهای مانده سبب لاغری،خشکی و سفتی پوست، سیاهی زیر چشم، یبوست، بوی بد دهان، خواب سبک و پریدن های مکرر از خواب، فکر و خیال زیاد، سوزش سر دل، اشتهای کاذب، اخلاق تند، فراموشی و زخم شدن پوست به سبب خارش زیاد می شود.

4

  • غذاهای خشک و کنسرو شده، یخ زده و غذاهای آماده اشپزخانه مقدار زیادی چربی، نمک، شکر و مواد اضافی نگهدارنده دارند. مزه آنها با مزه واقعی غذاهای تازه متفاوت است.

4

  • همواره کمتر از آنچه نیاز دارید بخورید. هر از گاهی روزه بگیرید. غذا خوردن عملی است سمبولیک، اجتماعی و منبع لذت.

4

  • نشاسته ها شامل: برنج، غلات، ذرت، نخود، سیب زمینی، نان و ماکارونی است. به دو طریق نشاسته چاق کننده است: 1-با چربی مخلوط شود. 2- تمرین و ورزش نداشته باشید.

4

  • تفاوت قند و شکر و نشاسته: بدن مایل است شکر و قند را فوری بسوزاند ولی ممکن است قادر نباشد انرژی آن را در خود ذخیره کند ولی بدن انرژی حاصله از نشاسته را فوری دخیره می کند تا هنگام نیاز آن را تبدیل به قند و شکر کند.

4

  • خوردن چربی با ترانس بالا (روغن های هیدروژنه و نیمه هیدروژنه) LDL (چربی بد) را بالا می برد و باعث پیری زودرس و مرگ های نابهنگام می شود.

4

  • هیچ گاه روغن را آن قدر داغ نکنید که دود کند.

4

  • وقتی غذای پر پروتئین می خورید مجموعه آمینواسید ها در خود سرازیر می شود، کبد ناچار است فعالیت سخت و زیادی انجام دهد تا بتواند پروتئین را تبدیل به اوره کند که ماده ای سمی است و از کلیه ها خارج می شود. بدن برای اجرای این روند نیاز به آب فراوان دارد تا اوره را از خون خارج کند.

4

  • بزرگترین مشکل فرآورده های لبنیاتی، میزان چربی غیر بهداشتی آنهاست.

4

  • شیر خالص بهترین غذای طبیعی برای گوساله هست و نه انسان. اگر شیر نوش جان میکنید آن را با کمی گلاب و یا هل ساییده ترکیب کنید.

4

  • اگر کرفس لکه قهوه ای داشت از خوردن آن اجتناب کنید.

4

  • بیشتر سموم گیاهی در سبزیجات در مقابل حرارت ناپایدارند و از بین می روند.

4

  • هیچ گاه نخود سبز، لوبیا سبز، جوانه یونجه، جوانه عدس و قارچ را خام نخورید.

4

  • لوبیا، عدس، نخود و بادمجان اگر به مدت طولانی خوب پخته شوند برای سلامتی بدن بهتر است.

4

  • مصرف ریشه چغندر، برگ چغندر، اسفناج، کلم، کلم بروکلی، گل کلم، کدو مسما و لوبیا سبز به صورت پخته بهتر از خام آنهاست.

4

  • اسفناج خام، چغندر و برگ چغندر حاوی اسید اگزالیک است که کلسیم و آهن بدن را از بین می برد ولی وقتی آنها را بپزیم این تاثیر نامطلوب ار بین می رود.

4

  • قارچ سه نوع سم تولید کننده و تشدید کننده سرطان دارد که دو نوع آنها با حرارت از بین می رود ولی سومین سم «آگارتین» است که باقی می ماند. لذا در خوردن قارچ پرورش یافته احتیاط کنید.

4

  •  حدود 170 ماده غذایی به عنوان غذاهای دارای خاصیت حساسیت زایی شناخته شده اند که حدود 90 درصد حساسیت های غذایی مربوط به این مواد هشت گانه است: شیر گاو، تخم مرغ، بادام زمینی، میوه های خشک، ماهی، غذاهای دریایی، سویا، گندم (ماده حساسیت زا اغلب یک نوع پروتئین است). در حال حاضر هیچگونه درمان قطعی برای این نوع آلرژی وجود ندارد و تنها راه پیشگیری از آن، اجتناب از مواد غذایی حساسیت زا می باشد.

4

  • چاقی در کودکان را تشویق نکنید چون این کودکان درون گرا بوده و از اجتماع گریزان هستند و اغلب اعتماد به نفسشان پایین است.اگر چاقی آنان مورد تمسخر هم سن و سالان خود قرار گیرد این عوارض بدتر می شود.

 

تصاویر تصادفي

تصاویر زیبا
Image Detail دانلود تصویر

نویسندگان

فائزه سادات حسینی یزدی کارشناس کامپیوتر دانشگاه آزاد مشهد

سید محمد رضا حسینی یزدی کارشناس پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد

گروه نرم افزاری نگین سلامت

درباره ما

مرکز مشاوره و خدمات پرستاری نگین سلامت از سال 1383 خدمات مشاوره ای و پرستاری خود را برای رفاه حال مردم عزیز مشهد آغاز کرده است و امیدوار است که بتواند موجبات آرامش و آسایش مردم عزیز را فراهم آورد.